Női holttestet találtak néhány nappal ezelőtt Aszódon. Értesüléseink szerint egy harmincas éveiben járó piliscsévi nő holttestét találta meg két kisgyerek, egy lakótelep melletti bokros területen. A nyomozás során kiderült, hogy a fiatal nőt bántalmazták.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleményében azt írta, hogy egy férfi tett bejelentést a rendőrségen, hogy a lánya és a barátnője holttestet talált egy aszódi társasház előtt.

A kiérkező rendőrök azonosították az elhunytat, egy 34 éves piliscsévi nőt. A soron kívüli boncolás során kiderült, hogy a nőnek sérült a koponyája, a veséje, és több felületi sérülés volt a testén.

Azt írták, hogy a nő Piliscséven lakott egy ismerősénél, aki befogadta őt. Egy hónap múlva azonban egy ismeretlen személy elment a nőért, és magával vitte.

A gyanú szerint az 57 éves H. Béla és 54 éves neje gyakorlatilag rabszolgaként dolgoztatta a nőt az elmúlt hónapokban. A rendőrség eddigi információi szerint a házaspár fia és annak párja is tudott a történtekről, azonban nem nyújtottak segítséget a nőnek.

A nő április 28-án este rosszul lett, autóba ültették, és Pest vármegyébe utaztatták, majd kitették az aszódi társasház előtt,és sorsára hagyták. A rendőrök szakértők bevonásával vizsgálják, hogy pontosan mikor vesztette életét a nő.

A halált okozó testi sértéssel, valamint kényszermunkával megvalósított emberkereskedelem bűntettével gyanúsított párt őrizetbe vették. Egyikük sem tett vallomást, letartóztatásukról holnap dönt a bíróság.

Fiukat és annak párját halált okozó segítségnyújtás elmulasztása bűntettével gyanúsították meg. Mindketten beismerő vallomást tettek, szabadlábon védekeznek.